Dreigende situatie: agenten halen persoon uit woning

Print
Dreigende situatie: agenten halen persoon uit woning

Afbeelding: Arnaud Nilwik

Kerkrade / Eygelshoven -

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Kerkrade met zwaar geschut een man aangehouden, die ervan wordt verdacht een andere persoon te hebben bedreigd met een vuurwapen.

Volgens de politie verliep de aanhouding rustig. Even na tienen vrijdagavond kwam de melding dat iemand op straat werd bedreigd met een vuurwapen. Toen de politie in de Pannesheiderstraat aankwam, leek daar niets aan de hand.

Dreigende situatie: agenten halen persoon uit woning
Foto: Arnaud Nilwik

Het vermoeden bestond echter dat de man zich in zijn woning had verschanst. De politie heeft de man daar later inderdaad aangetroffen en aangehouden. Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen