Fanfare St. Franciscus geeft themaconcerten

Print
Fanfare St. Franciscus geeft themaconcerten

Fanfare St. Franciscus. Afbeelding: eigen foto

Reijmerstok -

Fanfare St. Franciscus verzorgt op zaterdag 12 en zondag 13 oktober een themaconcert in gemeenschapshuis A gen Ing.

Fanfare St. Franciscus uit Reijmerstok organiseert sinds enkele jaren themaconcerten. Tijdens deze concerten biedt de vereniging gasten een gevarieerd muzikaal programma en wordt er elke keer weer een andere twist gegeven aan de uitvoering in gemeenschapshuis A gen Ing. Dit jaar gaan de leden op reis en nemen toehoorders mee in het Europees luchtruim.

Naast de muzikale invulling van deze reis is er voor de aanwezigen een driegangenmenu. Het concert begint op zaterdag om 18.00 uur en op zondag om 15.30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar tot 1 oktober bij D’r Durpswinkel en eetcafé A gen Ing tegen contante betaling. Kaarten reserveren kan via secretaris@fanfarereijmerstok.nl. De kaarten kosten 25 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen