Stappen en Klappen in Beegden

Print
Stappen en Klappen in Beegden

Wandelen met muziek in Beegden. Afbeelding: Crescendo

Beegden -

Wandelen over de Beegderheide onder muzikale klanken op zondag 29 september. Dan vindt voor de derde keer het ‘Stappen & Klappen’ concert plaats.

Medewerking aan dit muzikale middagprogramma verlenen Harmonie Crescendo – Beegden, Harmonie Sint Aemiliaan - Bleijerheide en de Stichting ‘Vrienden van de Beegderheide’.

Om 13.30 uur start vanaf Gemeenschapshuis ’t Leuke, Leukenstraat 6 te Beegden de herfstwandeling over de Beegderheide onder leiding van een natuurgids van de stichting. De route leidt tevens langs een aantal muzikale passeerpunten, opgeluisterd door muzikanten van Harmonie Crescendo.

De wandeling eindigt om 15.00 uur weer bij het gemeenschapshuis ‘t Leuke. Daar verzorgen aansluitend de harmonieorkesten uit Beegden en Bleijerheide een matineeconcert.

Deelname aan de wandeling bedraagt 2,50 euro. Wie niet meewandelt, is om 15.00 uur welkom in het Gemeenschapshuis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen