Donker Horst zoekt figuranten

Print
Donker Horst zoekt figuranten

‘Notabele’ Ryan Palmen. Afbeelding: Morris Jacobs fotografie

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Donker Horst, het stilste evenement van Nederland, zoekt nog figuranten.

Het evenement dat in het kader van Horst aan de Maas 800 op een heel speciale manier het publiek bij de geschiedenis wil betrekken, kan nog een aantal figuranten gebruiken. Van het aantal benodigde figuranten is al een groot deel geworven, maar vooral mannen kunnen nog worden gebruikt.

Gegadigden wordt gevraagd om voor 28 september te reageren. Kleding wordt verstrekt en acteertalent is niet nodig. Donker Horst speelt zich af op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 oktober in de avond en eerste uren van de nacht. Stilte speelt bij dit evenement een wezenlijke rol.

Info en aanmelding op info@donkerhorst.nl De website www.donkerhorst.nl vertelt het hele sfeerverhaal.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen