Woning in Roermond van ‘beneden tot boven’ uitgebrand

Print
Woning in Roermond van ‘beneden tot boven’ uitgebrand

Afbeelding: ANP

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

In een woning aan de Harry Schreursstraat in Roermond heeft zaterdagmiddag een korte, hevige brand gewoed. De woning is door de brand onbewoonbaar.

De brand brak uit rond half zes en was binnen een half uur meester. In de korte tijd is de gehele woning van beneden tot boven uitgebrand, meldt een woordvoerder van de brandweer.

Er is niemand gewond geraakt.

Meterkast

De brand is waarschijnlijk ontstaan in de meterkast. Een speciaal team gaat onderzoeken hoe de vlammen zich zo snel hebben kunnen verspreiden.

Gekeken wordt nog of ook de aangrenzende woningen beschadigd zijn. Door rookschade moeten de buren mogelijk tijdelijk ergens anders onderdak zoeken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen