BENE-League: Lions en Bevo boeken beide knappe zege

Print
BENE-League: Lions en Bevo boeken beide knappe zege
Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht / Panningen -

Zowel OCI-Lions als Herpertz Bevo Hc heeft zaterdagavond gewonnen in de BENE-League. Lions rekende in Sittard af met Aalsmeer: 36-29. Bevo was in Panningen met 32-27 te sterk voor Hasselt.

Lions maakte indruk tegen de landskampioen. De gehele wedstrijd had de ploeg de touwtjes in handen en bij rust was het verschil al drie: 19-16. Aalsmeer ging na rust forceren en daardoor kon de thuisploeg via snelle goals uitlopen naar een grotere voorsprong.

Bevo boekte eveneens in eigen huis een knappe zege en vindt daardoor de aansluiting bij de bovenste ploegen in de BENE-League. Lions staat tweede met zes punten, terwijl de Panningers zevende staan op twee punten afstand.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen