Limac-duo Görtzen en Freriks: goed begin van lange missie

Print
Limac-duo Görtzen en Freriks: goed begin van lange missie

Nico Freriks (midden) in actie. Afbeelding: De Limburger

Linne -

Volleybalclub Limac won zaterdagavond met ruime cijfers van Hands-Up uit Berlicum. In Linne werd het 3-1 voor de Limburgers, die dit seizoen uitkomen in de tweede divisie.

Het was de eerste competitiewedstrijd van het jaar, waarin Limac grote ambities heeft. Guido Görtzen is de nieuwe trainer en Nico Freriks is aangetrokken als spelverdeler. Limac moet in enkele jaren doorgroeien naar de eredivisie.

,,Winnen met 3-1 is mooi, jammer van die vierde set”, zei Freriks na afloop. ,,De ambities zijn torenhoog en ik heb vanavond gezien dat we ons de goede kant op ontwikkelen”, aldus trainer Görtzen.

,,Het zijn nog veel stappen naar de eredivisie, maar ik zie ons in de tweede divisie dit jaar al een eind komen In de strijd om de titel.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen