Politie maakt einde aan illegale houseparty in Ven-Zelderheide

Print
Politie maakt einde aan illegale houseparty in Ven-Zelderheide

Foto ter illustratie. Afbeelding: ANP XTRA

Ven-Zelderheide -

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een illegale houseparty in Ven-Zelderheide beëindigd. Aan de Grensweg zouden zo’n dertig feestvierders aan de gang zijn geweest, stelt de politie.

Na meldingen van geluidsoverlast gingen agenten rond de klok van vijf uur een kijkje nemen. Volgens een melder zou de geluidsoverlast mogelijk afkomstig zijn vanuit een rijdende auto. Aan de Grensweg trof de politie zo’n dertig personen, een tiental auto’s en een grote hoeveelheid geluidsapparatuur aan.

Het feestje werd beëindigd, maar ondertussen bleven er auto’s met bezoekers aankomen. Rond zes uur verlieten de laatste feestgangers het terrein. De politie meldt dat niemand op de bon is geslingerd, omdat iedereen netjes meewerkte.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen