Diemers: ‘Een keer gaan die vrije trappen erin’

Print
Diemers: ‘Een keer gaan die vrije trappen erin’

Mark Diemers viert de 1-0 tegen Vitesse. Afbeelding: VI Images

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Fortuna-middenvelder Mark Diemers mocht zaterdagavond tegen Vitesse weer twee keer aanleggen voor een vrije trap, beide keren zonder succes. Nog steeds wacht de middenvelder met zijn fraaie trap op een doelpunt uit een vrije trap. „Er komt een moment dat ze er wel ingaan”, is Diemers zelfverzekerd.

Ondanks de fluitconcerten die hij zelf ook regelmatig hoort. „Natuurlijk hoor ik dat. Vind ik prima, ik blijf ze nemen en schiet ze er straks een keer in.”

Lees ook: Fortuna verdient een punt, maar stuit op Bryan Linssen

Vies tegen

Om vervolgens toch nog even terug te komen op die fluitende fans. „Ik weet wel dat het mensen zijn die niet veel inhoud in hun hoofd hebben. Maar ik vind het wel jammer. Tegen Twente werd er veel gefloten, dat viel me vies tegen. Al moet ik zeggen vandaag staan ze er bij het vertrek van de bus wel weer en steunen ze ons negentig minuten. Dat vind ik dan wel weer mooi om te zien.”

Vechtmachine

Iets wat Fortuna ook nodig heeft volgens Diemers. „Ik denk dat de supporters ook moeten inzien dat we een heel moeilijk jaar gaan krijgen. We hebben minder spelersmateriaal dan vorig jaar, dus we zullen er een vechtmachine van moeten maken met de twaalfde man. Want als we twee kampen krijgen, dan kan ik je nu al vertellen dat het nog veel lastiger gaat worden.”

Bekijk hier de nieuwe aflevering van ‘Komt dat Schot’, het online voetbalprogramma van De Limburger:

Komt dat Schot aflevering 8. Video: De Limburger