Eerste gezamenlijke collecte goede doelen in Belfeld

Print
Eerste gezamenlijke collecte goede doelen in Belfeld

Twaalf instellingen voor een goed doel gaan samen collecteren in Belfeld. Afbeelding: De Limburger

Belfeld -

Belfeld heeft vanaf dit jaar één collecte voor het goede doel. Ruim honderdtwintig vrijwilligers gaan volgende maand de deuren langs.

Twaalf instellingen voor een goed doel hebben hun krachten gebundeld en gaan voortaan gezamenlijk collecteren. Ze hebben zich daartoe verenigd in de stichting Goede Doelen Week Belfeld.

Inwoners kunnen zelf van tevoren bepalen welke goede doelen ze willen steunen. In de week van 30 september tot 5 oktober ontvangt elk huishouden een intekenlijst waarop tevens het geldbedrag kan worden ingevuld. In de week erna komt een collectant aan de deur om de gift in een gesloten envelop op te halen. Voor de inzameling hebben zich 120 vrijwilligers aangemeld.

Bedrijven, donateurs en sponsoren worden persoonlijk benaderd. Nadere informatie staat op www.gdwbelfeld.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen