Toneelvereniging Zeeversbas speelt ‘Sjaakmat’

Print
Toneelvereniging Zeeversbas speelt ‘Sjaakmat’

Toneelvereniging Zeeversbas brengt een kasteelkomedie op de planken. Afbeelding: Toneelvereniging Zeeversbas

Hunsel -

Toneelvereniging Zeeversbas uit Hunsel brengt een nieuwe voorstelling op de planken: ‘Sjaakmat’. Een voorstelling die gemaakt is door de spelersploeg zelf, vanuit improvisatie. De uitvoeringen vinden eind oktober plaats in de Parochiezaal in Hunsel.

‘Sjaakmat’ is een kasteelkomedie, waarin een zwaar misverstand de oorzaak is van allerlei verwikkelingen. De uitvoeringen zijn op vrijdag 18, zaterdag 19, zondag 20 en op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober te zien in de Parochiezaal in Hunsel. Op vrijdag en zaterdag beginnen de voorstellingen om 20.00 uur. Zondag 20 oktober is een middagvoorstelling om 14.00 uur. Voorverkoop kaarten, zondag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Parochiezaal aan de Jacobusstraat 9 in Hunsel. Kaarten kosten € 9,00. De kaartjes zijn vanaf 30 september telefonisch te bestellen bij Corin Linders, tel. 06-52013389.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →