Toneelvereniging Zeeversbas speelt ‘Sjaakmat’

Print
Toneelvereniging Zeeversbas speelt ‘Sjaakmat’

Toneelvereniging Zeeversbas brengt een kasteelkomedie op de planken. Afbeelding: Toneelvereniging Zeeversbas

Hunsel -

Toneelvereniging Zeeversbas uit Hunsel brengt een nieuwe voorstelling op de planken: ‘Sjaakmat’. Een voorstelling die gemaakt is door de spelersploeg zelf, vanuit improvisatie. De uitvoeringen vinden eind oktober plaats in de Parochiezaal in Hunsel.

‘Sjaakmat’ is een kasteelkomedie, waarin een zwaar misverstand de oorzaak is van allerlei verwikkelingen. De uitvoeringen zijn op vrijdag 18, zaterdag 19, zondag 20 en op vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober te zien in de Parochiezaal in Hunsel. Op vrijdag en zaterdag beginnen de voorstellingen om 20.00 uur. Zondag 20 oktober is een middagvoorstelling om 14.00 uur. Voorverkoop kaarten, zondag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Parochiezaal aan de Jacobusstraat 9 in Hunsel. Kaarten kosten € 9,00. De kaartjes zijn vanaf 30 september telefonisch te bestellen bij Corin Linders, tel. 06-52013389.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen