Frozen 2 komt eraan: Disney deelt weer nieuwe beelden

Print
Frozen 2 komt eraan: Disney deelt weer nieuwe beelden

Een still uit Frozen 2. Afbeelding: Walt Disney

Nog een kleine twee maanden moeten fans van Frozen wachten op het langverwachte vervolg op de meest succesvolle animatiefilm ooit. In aanloop naar de première heeft Disney een nieuwe trailer online gezet met nog niet eerder gedeelde beelden van de nieuwe film.

In het tweede deel gaat Elsa achterhalen hoe ze aan haar magische krachten komt. Was ze in het eerste deel nog bang dat die speciale krachten te veel voor de wereld waren, in de nieuwe film hoopt Elsa dat ze genoeg zijn om de wereld te redden. Naast Elsa zijn ook zus Anna, Kristoff en sneeuwpop Olaf weer te zien. Samen trotseren ze weer en wind tijdens een spannende ontdekkingsreis.

Frozen verscheen in 2013 en werd overladen met prijzen, waaronder twee Oscars. De Disneyfilm bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Nooit eerder was een animatiefilm zo succesvol.

Het vervolg draait vanaf eind november in de bioscoop.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen