Beek Vitaal: meer activiteiten voor ouderen

Print
Beek Vitaal: meer activiteiten voor ouderen

Afbeelding: KUIT, JEROEN

Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Diverse verenigingen uit Beek willen met ondersteuning van de gemeente programma’s en (nieuwe) activiteiten voor senioren gaan promoten en organiseren. Dat doen ze onder de voorlopige werknaam Vitaal Beek.

Het gaat om Vereniging voor ouderen Neerbeek, Zonnebloem Neerbeek, Zonnebloem Spaubeek, Seniorenvereniging /KBO Beek, Senioren Genhout, Gemengd kerkelijk zangkoor Genhout, Zij-Actief Spaubeek, GON, Hoeskamer Genhout en KVG.

“Op deze wijze willen wij als gezamenlijke verenigingen elkaars mogelijkheden benutten en de vitaliteit van de senioren bevorderen. En Beek heeft op dit gebied heel wat te bieden. We gaan hier op korte termijn een overzicht van geven”, wordt gemeld.

Genoemde verenigingen komen woensdag 2 oktober samen in het gemeenschapshuis in Neerbeek. Wethouder Thijs van Es trapt af, waarna cliënten van Centrum Weng Neerbeek, René Haustermans en buutereedner John van Bilzen optreden. Klik hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen