Zangduo Suzan & Freek doet Venlo aan tijdens clubtour door Nederland

Print
Zangduo Suzan & Freek doet Venlo aan tijdens clubtour door Nederland
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Nederlands zangduo Suzan & Freek gaat volgend jaar april op clubtour. Ze zullen tien optredens geven, waarin de nummers van het vrijdag te verschijnen debuutalbum Gedeeld Door Ons worden opgevoerd. Voor het eerst zal het stel met een band optreden: ,,Wij willen het publiek elke keer weer verrassen”.

In een persbericht vertelt Suzan: ,,Tijdens de theatertour die vanavond van start gaat nodigen we de mensen als het ware bij ons thuis uit. Een intieme ervaring, waarvoor we de liedjes van ons debuutalbum dusdanig hebben gearrangeerd dat ze ook werken als wij ze semi-akoestisch met zijn tweeën uitvoeren.”

Nieuwe dynamiek

Volgens Freek zullen de optredens met band ‘een heel nieuwe dynamiek’ geven aan de optredens en zullen daardoor heel anders zijn dan de theatershows, waarmee ze nog tot eind dit jaar mee in het theater staan: ,,Tot nu toe hebben we altijd met zijn tweeën op het podium gestaan, met band kunnen we uitpakken en het publiek een heel andere kant van onszelf en van onze nieuwe liedjes laten horen. We vinden allebei spelen voor mensen gewoon het heerlijkste wat er is”.

Hits

Suzan & Freek zijn bekend van hits als Als Het Avond Is en Blauwe Dag. Daarvoor scoorden zij vooral veel views met hun ‘1 minuut’ covers van bekende nummers.

SUZAN & FREEK – CLUBTOUR 2020

Donderdag 2 april 2020 Oosterpoort Groningen

Vrijdag 3 april 2020 Bibelot Dordrecht

Zaterdag 4 april 2020 Metropool Hengelo

Donderdag 9 april 2020 Doornroosje Nijmegen

Donderdag 16 april 2020 Victorie Alkmaar

Vrijdag 17 april 2020 Effenaar Eindhoven

Zaterdag 18 april 2020 Grenswerk Venlo

Donderdag 23 april 2020 Paard Den Haag

Vrijdag 24 april 2020 TivoliVredenburg Utrecht

Zaterdag 25 april 2020 Hedon Zwolle

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →