Duurzame markt Reuver in teken van werelddoelen

Print
Duurzame markt Reuver in teken van werelddoelen

Bezoekers kunnen luisteren naar Afrikaanse percussie. Afbeelding: ING Image

Reuver -

De BeLeef Fair Reuver staat dit jaar in het teken van de zeventien Werelddoelen.

De duurzame markt is op woensdag 16 oktober op het Raadhuisplein en duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Thema’s die speciale aandacht krijgen, zijn duurzaamheid, verantwoorde consumptie en productie, gendergelijkheid, klimaatactie en een gezondheid. De BeLeef Fair Reuver wordt aangekondigd als een markt met (h)eerlijke producten, activiteiten en muziek. Bij iedere stand ontdekken bezoekers voor welk Werelddoel de ondernemer staat. Daarnaast doen verschillende verenigingen en organisaties mee met activiteiten die gelinkt zijn aan deze doelen. Verder is er Afrikaanse muziek met percussie, zang en dans van PerZaDa, twee vrouwelijke artiesten van Foté-Idon en Toet Tout Theater.

De organisatie roept ondernemers met een winkel of horecazaak op om bezoekers van de BeLeef Fair en klanten van het centrum te verwelkomen met een duurzame aanbieding. Fairtrade, biologisch, streekgebonden en groen zijn daarbij de steekwoorden.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →