Benefiet om MS-patiënte uit Ulestraten thuis te laten wonen

Print
Benefiet om MS-patiënte uit Ulestraten thuis te laten wonen

Afbeelding: De Limburger

Ulestraten / Meerssen / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Maastricht / Itteren -

Familie en vrienden van MS-patiënte Monique Hageman houden zondag 6 oktober een benefietmiddag voor haar zodat ze niet naar een verpleeghuis hoeft.

Hageman (52) woont nog grotendeels zelfstandig, met mantelzorg van familie en vrienden, in Ulestraten. Door omstandigheden kan ze de kosten van haar woning niet meer opbrengen. Daarmee hangt haar opname in een verpleeghuis boven het hoofd.

Om dit te voorkomen zijn familie en vrienden een doneeractie gestart. In Brasserie Brocante aan de Dorpstraat in Ulestraten treden vanaf 14.00 uur artiesten zoals Frans Theunisz, duo Get Angers en Ruud Heine (deelnemer Voice Senior) op. Entree bedraagt 5 euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen