Oktoberfeest Heerlen voegt tieëkezinge toe aan programma

Print
Oktoberfeest Heerlen voegt tieëkezinge toe aan programma

Meezingen tijdens het Oktoberfeest Heerlen. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

Het Oktoberfeest Heerlen voegt een nieuw onderdeel aan het programma toe. Op zondag 6 oktober wordt het driedaagse feest afgesloten met het tieëkezinge.

Onder leiding van The Legendary All Star RBR Big Band Sensation worden de liederen ingezet. Deze band wordt geleid door Bart Storcken, bekend van het tieëkezinge bij L1. Verder zijn Marc Hermans en Joost Meijs van Ummer d’r Neaver, het koor van Miserabelen, Frits Pelt, Lex Nelissen en Henk Hover gasten die een aantal nummers mee zullen zingen. Ook spelen die Crombacher Musikanten op de afsluitende dag.

Programma

Het Oktoberfeest wordt vrijdag 4 oktober geopend door de Keulse band Die Paveier, bekend van de hit Leev Marie. Marleen Rutten zal deze avond een tribute aan Helene Fischer brengen. Verder treden Tiroler Teufel en Wahnsinn op.

Op zaterdag 5 oktober wordt de feesttent op het Pancratiusplein omgetoverd tot een Alpenhut waar een après-skiparty plaatsvindt. Voor de muzikale invulling tekenen Woenderbaar, Die Party Kryner en Otto und Marie. Kijk voor meer info op www.oktoberfeestheerlen.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen