Showbizz-rubriek

Rowwen Hèze én Lex Uiting live vanuit Sittard: een ode aan Limburg

Print
Rowwen Hèze én Lex Uiting live vanuit Sittard: een ode aan Limburg

Presentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen met zanger Lex Uiting. Afbeelding: Facebook Lex Uiting

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Wat een begin van de dag! De Roermondse choreograaf Timor Steffens deelt dit prachtige plaatje via Instagram.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het hele land? Deze bekende vraag uit Disneyfilm Sneeuwwitje kent vrijwel iedereen. Ook singer-songwriter Nienke Wijnhoven uit Horst.

Wat een leven heeft het dj-duo Lucas & Steve toch... Normaal gesproken staat men met koffie of thee op, maar deze Maastrichtenaren beginnen hun dag op een andere manier. ‘Sangria voor ontbijt is altijd een perfect idee’, schrijven ze op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Sangria for breakfast is always a PERFECT idea

Een bericht gedeeld door Lucas & Steve (@lucasandsteve) op

Massale belangstelling voor de uitvaart van Fernando Ricksen. Woensdagmiddag hebben duizenden mensen zich verzameld in Glasgow voor de laatste groet. De oud-voetballer uit Heerlen overleed vorige week aan de gevolgen van de ziekte ALS.

Hartverwarmende reacties stromen binnen op de foto die de Venlose actrice Lotte Verbeek op social media heeft geplaatst. ‘Adembenemend mooi’, ‘Prachtig’, ‘Je ziet er zo mooi uit’ en ‘Je lijkt op een echte koningin’, reageren haar volgers.

Dit bericht bekijken op Instagram

Ok one more for the road ??

Een bericht gedeeld door lotteverbeek (@lotteverbeek) op

Lex Uiting, de bekendste carnavalsprins van Limburg, mocht zijn nieuwe nummer Gans Veur Gaon zingen bij het tv-programma Tijd voor Max. De Venlonaar hoefde niet helemaal naar de studio in Hilversum af te reizen, omdat Tijd voor Maxdeze week vanaf de Markt in Sittard wordt uitgezonden. Heb jij de oude stadsprins van Venlo zien optreden?

Ook Rowwen Hèze is welkom bij Tijd voor Max. Woensdagavond speelt de dialectband Elke Ierste Kier live bij het tv-programma.

Na ruim een half jaar zijn de Weertse Kelly Weekers en John Ewbank weer samen op pad. De voormalig Miss Nederland schrijft op Instagram dat ze met haar man erin gaat houden. ‘Heel belangrijk die quality time’ en ‘Dat moet je zeker blijven doen heerlijk. Even geen papa en mama zijn’, reageren volgers.

De Horsterse Dominique Bloodworth-Janssen mag woensdagavond weer het voetbalveld op. Ze zal er ongetwijfeld zin in hebben!

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen