Vijftig inwoners Eijsden jagen op miljoenen

Print
Vijftig inwoners Eijsden jagen op miljoenen

Miljoenenjacht-presentatrice Linda de Mol. Afbeelding: Roy Beusker

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Vijftig inwoners van Eijsden uit postcodegebied 6245 strijden binnenkort om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een studioplaats in de spelshow. Of ze daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 6 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

De vijftig inwoners van Eijsden zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen