Week van Toegankelijkheid Stein met vijftien activiteiten

Print
Week van Toegankelijkheid Stein met vijftien activiteiten

Afbeelding: ANP XTRA

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

Met vijftien activiteiten haakt Stein aan bij de landelijke Week van de Toegankelijkheid, die plaatsvindt van 7 tot en met 11 oktober.

Thema dit jaar is ‘Recreatie’ . Tijdens de actieweek tonen verenigingen en organisaties hun toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Gemeente Stein werkt samengewerkt met het Sociaal Inclusie Panel en diverse ketenpartners zoals Ecsplore en Stichting MEE.

Het aanbod in Stein varieert van yoga tot gezellig samen zijn en van zwemmen bij het Steinerbos tot ervaringsparcoursen in het Winkelcentrum van Stein. Alle activiteiten zijn erop gericht om de mogelijkheden voor mensen met een beperking onder de aandacht te brengen en daarmee bij te dragen aan bewustwording rond toegankelijkheid. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →