Tweede ronde in Kranenbroeker Bosloop 2.0

Print
Tweede ronde in Kranenbroeker Bosloop 2.0

Afbeelding: RV Kranenbroek

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

In natuurgebied Kranenbroek in Echt vindt zondag 13 oktober de tweede loop van de Kranenbroeker Bosloopserie 2019-2020 plaats. Inschrijven kan tot 10.00 uur bij de schuilhut aan de ingang van natuurgebied Kranenbroek.

Om 10.00 uur start het programma met een warming up onder leiding van een erkend trainer. Om 10.15 uur klinkt het startschot voor de jeugdloop van 1 kilometer. Om 10.30 uur vertrekken de lopers voor de routes van 2,5 , 5 , 7,5 en 10 kilometer. Het inschrijfgeld voor de jeugd tot en met twaalf jaar bedraagt één euro. De lopers van 13 jaar en ouder betalen twee euro. Kijk hier voor meer info.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen