A.V. de Maasrunners Eijsden legt topatleten vast als trainers

Print
A.V. de Maasrunners Eijsden legt topatleten vast als trainers

In het geel Patrick Stitzinger. Afbeelding: Johannes Timmermans

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Maastricht / Itteren -

Lopersgroep de Maasrunners uit Eijsden heeft twee zeer ervaren en succesvolle atleten als trainers vast kunnen leggen.

De van oorsprong Drentse atlete, oprichtster en drijvende kracht van de vrouwentriathlon Sione Jongstra woont tegenwoordig in Eijsden en werd recent lid van de Maasrunners. Op haar palmares staan een aantal sprekende resultaten. Ze is maar liefst 10-voudig Nederlands kampioene en stond bij EK- en WK-wedstrijden op diverse podia. Momenteel is ze nog steeds actief in triathlon en nu als werkende moeder strijdt ze voor de hoogste klasseringen in haar age group.

Patrick Stitzinger

Daarnaast heeft Patrick Stitzinger zich ook gemeld als lid van de Maasrunners en ook hij gaat als trainer aan de slag bij de vereniging. Patrick Stitzinger haalde tussen 2005 en 2014 verschillende medailles op Nederlandse kampioenschappen.

Beiden zullen de snelste groepen van de Maasrunners onder hun hoede gaan nemen.

“Als vereniging hopen we dat dit voor hardlopers die iets meer in hun mars hebben en die nog hun kwaliteiten willen verbeteren, een uitnodiging is om eens een dinsdagavondtraining bij de Maasrunners bij te wonen”, wordt gemeld.

Kijk voor meer informatie op www.maasrunners.nl of mail naar secretaris@maasrunners.nl