Indiaas concert in Klooster Simpelveld

Print
Indiaas concert in Klooster Simpelveld

De broers Maharaj. Afbeelding: Centrum voor Zwangerschapszorg

Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls -

Anshuman en Vibhash Maharaj verzorgen zondag 6 oktober een Indiaas concert in klooster Simpelveld, aan de Kloosterstraat 70. Het programma duurt van 11.00 tot 13.00 uur. De ontvangst is om 10.45 uur.

De gebroeders Anshuman en Vibhash Maharaj (Sarod en Tabla) zijn afkomstig uit Varanasi, India. Zij zijn de zonen van de beroemde tabla speler Prakash Maharaj. Anshuman beschikt over een stijl van spelen die wordt gekenmerkt als fris, frivool en altijd bezield. Hij weet als weinig andere sarod spelers van deze nieuwe generatie op een hoog niveau te improviseren en gaat graag in interactie met zijn publiek.

Vibhash Maharaj behoort net als zijn broer tot de beroemde familie van tabla spelers (Banaras Gharana). Hij is de discipel en kleinzoon van de beroemde PT. Nankhu Maharaj en nam ook lessen van zijn vader.

Meer informatie en reserveren tickets: tel. 06-41819654.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen