Benefietavond Dierenvoedselbank Parkstad

Print
Benefietavond Dierenvoedselbank Parkstad

Afbeelding: ING Image

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Kerkrade / Eygelshoven / Brunssum / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade -

In het kader van Werelddierendag is op vrijdagavond 4 oktober een benefietavond.

De opbrengst is voor de Stichting Dierenvoedselbank Parkstad. Het programma begint om 20.00 uur in het Streeperkruis. Er zijn optredens van onder andere Hay Bodde, Eddie Wester en Marleen Mols.

Er wordt een doorlopende tombola gehouden met tal van prijzen beschikbaar gesteld door diverse sponsors. Zo zijn er bioscoopkaarten, dagkaarten voor musea, pretparken, theater, wellness, dinercheques, fruitpakketten en diervoer.

Entreekaarten zijn te koop via www.dvblimburg.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen