Exclusief optreden countryduo Willow Hill bij Kasteel Aerwinkel

Print
Exclusief optreden countryduo Willow Hill bij Kasteel Aerwinkel

Willow Hill komt voor een exclusief optreden naar Posterholt. Afbeelding: Jeffrey Bryan

Posterholt -

Countryduo Willow Hill uit Nashville verzorgt een optreden in Posterholt. Op zondag 13 oktober is het duo vanaf 14.00 uur te gast op Landgoed Kasteel Aerwinkel. Dit voor Nederland exclusieve optreden is onderdeel van een Europese tour ter promotie van hun nieuwe album.

Willow Hill geeft een eigen draai aan klassieke country. Het duo bestaat uit het muzikale echtpaar Alexandra en C.T. Fields. Zij leidden eerder de succesvolle rockbank LoveBettie, die onder meer in het voorprogramma stond van rocklegende Pat Benatar. Vanaf 13.30 uur speelt als voorprogramma de zeskoppige band ‘Off the Record’ covers van bekende rock- en soulnummers.

Kaarten voor het concert van Willow Hill kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot en met 16 jaar. Kaarten zijn online te koop en aan de dagkassa. Landgoed Kasteel Aerwinkel is gelegen aan de Aerwinkelsallee 1 in Posterholt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen