Sjnaake Zitterd brengen jubileumpin uit

Print
Sjnaake Zitterd brengen jubileumpin uit

De pin van De Sjnaake Zitterd. Afbeelding: Sjon Smeets

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De Sjnaake Zitterd hebben een pin laten maken ter ere van hun 40-jarig bestaan.

Op de pin staat naast de Sittardse kerk ook de toren van Broeksittard waar de vriendenclub oorspronkelijk vandaan komt. De pin is via Facebook en de leden te koop voor 4 euro. Dat geld gebruikt de vereniging voor de wagen waarmee ze aan de optocht van het Oktoberfeest en carnaval deelnemen. Op de vraag waarom ze de pin nu brengen en niet met het 4x11-jarig bestaan was het antwoord simpel: „We zijn het gehele jaar actief, niet alleen met carnaval. Daarnaast moet het onderstel van de wagen nu vervangen worden”.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen