Wethouder Carlo Vankan op werkbezoek in Schin op Geul

Print
Wethouder Carlo Vankan op werkbezoek in Schin op Geul

Leegstaande school Schin op Geul. Afbeelding: De Limburg

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Wethouder Carlo Vankan brengt donderdag 3 oktober een werkbezoek aan de kern Schin op Geul.

Tijdens dit werkbezoek maakt de wethouder lopend een rondgang door de kern. Vertrek om 15.30 uur vanaf brasserie De Kleine Koning. Behalve praten met de inwoners, wil de wethouder van het fysieke domein ter plekke indrukken opdoen en bekijken welke zaken om aandacht vragen.

Ideeën / suggesties voor locaties in die interessant zijn voor de wethouder kunnen gemeld worden via info@valkenburg.nl of telefonisch via 14 043 (Klant Contact Centrum).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen