Revuediner vormt smakelijke opmaat naar derde Linner Revue

Print
Revuediner vormt smakelijke opmaat naar derde Linner Revue

Afbeelding: Stichting Linner Revue

Linne -

De kaartverkoop voor de derde Linner Revue is in volle gang. De tweejaarlijkse opvoering in zalencentrum De Harmonie draagt dit jaar de titel Zin in 2025. De première is op vrijdag 25 oktober. Publiek kan die avond desgewenst voor en na de uitvoering aanschuiven voor het revuediner.

De overige uitvoeringen zijn op zaterdag 26 oktober en vrijdag, zaterdag en zondag 1, 2 en 3 november. De zondaguitvoering is in de middag van 14.30 tot 18.00 uur. De voorafgaande voorstellingen duren telkens van 20.00 tot 23.00 uur.

Het revuediner kan worden gereserveerd bij Stephan Seegers van Partycentrum de Harmonie, via tel. 06 8367 1678. Op de zaterdagen is er een afterparty in het cafégedeelte. Toegangskaarten zijn hier online verkrijgbaar. Telefonisch reserveren kan via Frans Janssen, 06 5054 6790.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen