Boekenmarkt met extra publiekstrekkers in St. Martinuskerk

Print
Boekenmarkt met extra publiekstrekkers in St. Martinuskerk

Wie tussen de bedrijven door ‘even een verzetje’ wil, kan abseilen van de kerktoren. Afbeelding: Parochie St. Martinus Horn

Horn -

Het kerkbestuur van de St. Martinusparochie in Horn houdt zaterdag 12 en zondag 13 oktober onder de noemer ‘Het is tijd voor verlichting’ een grote boekenmarkt in de parochiekerk van Horn. Naast boeken, gaan hier lp’s, cd’s en stripboeken van de hand. Publiek kan tevens een rondgang maken langs doopjurkjes, doopdoeken, foto’s en een ‘boekentoren’ vervaardigd door Jan Vesters. Bezoekers mogen raden hoeveel boeken hierin zijn verwerkt.

Het Actiecomité Boekenmarkt 2019 heeft de activiteiten op touw gezet om geld in te zamelen voor de verlichting van het torenuurwerk van de St. Martinuskerk. Het uurwerk zelf is al operationeel.

Wie op zoek is naar diepgang kan zondag 13 oktober onder leiding van Ger Eenens abseilen vanuit de kerktoren. Deelnemen aan deze activiteit voor durfals kost 25 euro en duurt van 13 tot 17 uur. Omdat de opbrengst van al deze activiteiten lang niet alle kosten dekt, is een vrijwillige bijdrage in de extra kosten van harte welkom. Bijdragen kunnen ook worden overgeboekt op IBAN NL50RABO0123401100, ten name van parochie St. Martinus Horn onder vermelding van Actiecomité Boekenmarkt 2019.

De kerk in Horn is op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur geopend. De toegang is gratis.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen