Expositie WADT in Pop Up Galerie

Print
Expositie WADT in Pop Up Galerie

Wethouder Anne Thielen opent de expositie WADT. Afbeelding: Archief De Limburger

Venray -

Onder de naam WADT vindt in de Pop Up Galerie aan het Kapelaanspad 38 te Venray een expositie plaats van vrijdag 4 oktober tot en met zaterdag 16 november. Om 19.00 uur verzorgt wethouder Anne Thielen de officiële opening, opgeluisterd door het koor Ars Musica.

Met een tien meter lang schilderij, foto’s, keramiek en gedichten brengt Kees Moerkerk, tevens initiatiefnemer van de expositie, brengt hij WAD onder de aandacht. WAD staat voor het Venrayse waddenproject dat samenvalt met het feit dat de Waddenzee tien jaar geleden werd uitgeroepen tot Wereldnatuurerfgoed. WAT staat synoniem voor Rake Kwasten, vier Venrayse schilders en vier dames die samen optrekken op het gebied van de amateurkunst. Zeven amateurkunstenaars van het St. Anna Atelier (niet de Kunstwerkplaats) sluiten hierbij aan met een aantal kunstwerken op uitnodiging van Moerkerk. De expositie vindt plaats met medewerking van Cultura.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen