Zes keer goud voor Limburgse frituurspecialisten

Print
Zes keer goud voor Limburgse frituurspecialisten

Happy Frites viel in de prijzen. Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Brunssum / Ransdaal -

Limburgse frituurspecialisten hebben maandag in Houten zes keer goud behaald tijdens het Frituurwereld Event van ProFri, de Vereniging Professionele Frituurders.

Met goud bekroond werden drie specialiteiten van ’t Smulhuis in Brunssum en drie specialiteiten van Happy Frites in Ransdaal.

Voor ’t Smulhuis waren dat de ‘truffel champignon kroket’, de huisgemaakte loempia’ en de ‘Limburgse koude schotel’. Happy Frites in Ransdaal kreeg goud voor zijn ‘huisgemaakt zuurvlees (volgens familierecept)’, ‘kipsaté uit eigen keuken’ en de ‘Big Happy Burger’.

In opdracht van ProFri keurt en bekroont het Nederlands Frituurcentrum sinds het najaar van 2016 ambachtelijke producten van frituurspecialisten. Sinds de introductie van het predicaat ‘Met Goud Bekroond’ verstrekten de keurmeesters van het Frituurcentrum oorkondes en kroonzegels voor vele tientallen lokale en regionale ambachtelijke specialiteiten in het hele land.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen