Lezing over paddenstoelen bij IVN Eys

Print
Lezing over paddenstoelen bij IVN Eys

Afbeelding: GŽ Hirdes

Eys -

José Langens verzorgt donderdagavond 17 oktober in het IVN-gebouw op de Boerenberg in Eys een lezing over paddenstoelen.

José is Coördinator Paddenstoelen van de KNVV (Vereniging voor Veldbiologie), afdeling Tilburg. Alle paddenstoelen zijn eetbaar, maar sommige soorten maar éénmaal. Paddenstoelen spreken al eeuwenlang tot de verbeelding van de mensen. Ze verschijnen soms massaal in één nacht, vormen heksenkringen, kunnen bijzondere kleuren of vormen aannemen, kunnen dodelijk giftig of juist heel erg smaakvol zijn. Over paddenstoelen, hun giftigheid of juist eetbaarheid gaat de lezing.

Aanmelden vooraf is niet nodig. Binnenlopen kan vanaf 19.15 uur, de lezing start om 19.30 uur. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Gerard Nabben, 043-4502478, secretariaat@ivneys.nl.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen