Drie Nederlandse KZ-karttitels voor Joey Hanssen

Print
Drie Nederlandse KZ-karttitels voor Joey Hanssen

Joey Hanssen is een derde Nederlandse karttitel rijker. Afbeelding: Bas Kaligis/RaceXpress.nl

Horst -

Tijdens het NK karten in Eindhoven veroverde Joey Hanssen uit Horst zondag zijn derde titel op rij in de KZ2. En er is nog ruimte voor een vierde titel.

Zijn mooiste titel is die van vorig jaar, zo vertelt hij. „Toen was ik in een heftige strijd verwikkeld met Martijn van Leeuwen. Tijdens de laatste ronde van het NK kon er nog van alles gebeuren. Ik moest er hard voor werken, had in Martijn een echt geduchte tegenstander. Dan is het mooi als je uiteindelijk toch kampioen wordt.” Joey kwalificeerde zich afgelopen weekend op poleposition en won daarna zowel de prefinale als de finale. „Leuk om het seizoen zo te kunnen afmaken.”

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen