KunstWerkPlaats Venray opent de deuren

Print
KunstWerkPlaats Venray opent de deuren

Hout bewerken maakt ook deel uit van de KunstWerkPlaats Venray. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Venray -

De KunstWerkPlaats Venray opent op zondag 13 oktober de deuren van 11.00 tot 15.00 uur van de beide ateliers voor belangstellenden. Deze zijn te vinden aan de Oude Oostrumseweg 19c en het Sint Annapark.

In de ateliers zijn ongeveer vijftig deelnemers actief. Het betreft mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, een lichamelijke beperking en/of een psychische kwetsbaarheid. De KunstWerkPlaats Venray biedt een bijzondere vorm van dagbesteding. Onder begeleiding van coaches werker de deelnemers aan een zinvolle dagbesteding. Door creatief bezig te zijn, brengen ze structuur in hun leven en werken ze aan persoonlijke doelen. Ze kunnen daarbij kiezen uit schilderen, tekenen, hout- en metaalbewerking, keramiek, glasfuseren en fotografie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen