Jazz in de Klep concert

Print
Jazz in de Klep concert

Mike Roelofs en Kiki Manders. Afbeelding: Wouter Schenk

Venlo -

In het kader van het Autumn Leaves Festival speelt Mike Roelofs met Kiki Manders en Philipp Brämswig een jazzconcert op 14 oktober in café De Klep aan het Keizerstraat 13 in Venlo.

Ondanks dat zangeres Kiki Manders alweer enkele jaren in Berlijn woont, keert ze zo nu en dan terug naar haar Venlose roots. Zoals tijdens het Zomerparkfeest 2018 waar ze met pianist Mike Roelofs als duo optrad. Samen verzorgen ze nu een Jazz in de Klep concert. Samen met de Keulse gitarist Philipp Brämswig zullen de drie musici garant staan voor een avond speelse geïmproviseerde muziek. Aanvang 20.00 uur. Entree € 7,50. www.cafedeklep.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen