Hippe Gasten strijken neer bij DOK6

Print
Hippe Gasten strijken neer bij DOK6

Hoewel de Hippe Gasten muziek maken voor kinderen, is het allesbehalve kinderachtig. Afbeelding: BAAS Amsterdam

Panningen -

Kinderrockband Hippe Gasten komen met de theatershow ‘Doe Mij Een Liedje Speciaal’ op zondag 3 november naar het DOK6 Theater in Panningen. De show start om 14.30 uur.

De band is net terug van een optreden in China. Ondanks hun Nederlandstalige nummers, zijn ze daar populair. Voordat ze in China mochten optreden moesten ze wel eerst de teksten laten goedkeuren. De Nederlandse teksten worden vertaald in het Chinees en zijn mee te lezen op een groot scherm tijdens hun optreden. Nu is Hippe Gasten klaar voor Nederland. Hun theatertour start op 13 oktober. De vijf bandleden die samen Hippe Gasten vormen maken muziek voor het meest kritische publiek: kinderen vanaf 5 jaar. Jon van den Elsen, zanger van Hippe Gasten: „Kinderen zijn het eerlijkste publiek dat je kan hebben, als ze het niks vinden stoppen ze hun vingers in de oren en als ze het te gek vinden dansen en springen ze de hele show lang!” Hoewel de muziek voor kinderen bedoeld is, is het allesbehalve kinderachtig. Diverse bandleden geven muziekles en zanger Jon is leraar basisonderwijs. Vanuit dit oogpunt vinden ze het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met muziek en instrumenten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.dok6.eu

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen