Gratis Gäölse kalender 2020 wordt bezorgd

Print
Gratis Gäölse kalender 2020 wordt bezorgd

Bas van Neer is present tijdens het ‘Grwat Gäöls Buuttegala’. Afbeelding: Peter Schols

Geulle -

De bezorging van de gratis weekkalender van het jaar 2020 en de lotenverkoop van VV De Bokkerieërs Gäöl gaat van start.

Tot begin november zullen de leden van De Bokkerieërs bij de inwoners van Geulle aanbellen voor het gratis aanbieden van de Gäölse kalender 2020 en voor de jaarlijkse lotenverkoop, waarvan de trekking plaats zal vinden op zondag 17 november tijdens de prins(es)uitroeping in de Harmoniezaal. De loten kosten 0,50 eurocent per stuk. Deelnemers maken kans op geldprijzen.

‘Grwat Gäöls Buuttegala’

Op zaterdag 16 november 2019 vindt in Geulle het zevende ‘Grwat Gäöls Buuttegala’ plaats. Het evenement met Dylano Driessens (de Jeugdkampioen 2019), met Bas van Neer (buutekampioen 2019), Koen Verstappen, Helga Cornelissen, Theo Nellen en Ger Frenken begint om 19.55 uur en wordt gehouden in de Harmoniezaal, Hulserstraat.

De entree bedraagt 11 euro. Kaarten zijn te koop bij de leden van de raad van elf.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen