Pechgeval en ongeluk: drukke ochtendspits op Limburgse wegen

Print
Pechgeval en ongeluk: drukke ochtendspits op Limburgse wegen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Nuth -

Het verkeer op de Limburgse wegen is donderdagochtend op meerdere plekken vastgelopen.

Op de A2 was er in beide richtingen op verschillende trajecten sprake van langzaamrijdend verkeer. Tussen Echt en Born kwam de verkeersstroom richting het zuiden rond kwart voor negen zelfs bijna volledig tot stilstand vanwege een pechgeval. Ook tussen Nederweert en Weert-Noord was het stilstaan en aanschuiven.

Op de A76 ontstond eerder op de ochtend een file vanwege een ongeluk ter hoogte van Nuth. Richting Geleen werd tijdelijk een rijbaan afgesloten, wat leidde tot behoorlijke vertraging. Ook nadat de rijstrook openging bleef het druk.

Bekijk hier alle actuele verkeersinformatie

Later donderdag wordt extra verkeer verwacht vanwege de Dag van de Duitse eenheid. Vooral in Venlo en Roermond worden veel Duitse toeristen verwacht.

Lees ook: Venlo en Roermond nemen maatregelen vanwege Duitse dag

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen