Vierde verdachte steekincident Heythuysen aangehouden

Print
Vierde verdachte steekincident Heythuysen aangehouden

Afbeelding: Nederweert

Heythuysen -

De politie heeft een vierde verdachte aangehouden voor de steekpartij afgelopen maandagavond in Heythuysen. Daarbij werd een 20-jarige man neergestoken.

Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis en is volgens de politie aanspreekbaar.

Een 20-jarige man uit Heythuysen heeft zichzelf woensdagmiddag bij de politie gemeld. Hij is voor nader verhoor ingesloten. Onderzocht wordt welke rol hij heeft gespeeld bij het steekincident, dat rond de klok van half tien plaatsvond aan de Walk in Heythuysen.

Vechtpartij

Eerder zijn drie andere bij de vechtpartij aanwezige personen aangehouden. Zij zijn na verhoor in vrijheid gesteld.

Het steekincident heeft waarschijnlijk op of nabij het fietspad plaatsgevonden. Het slachtoffer moest met spoed per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. Ook is een traumahelikopter ingezet.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen