Met maatjes wandelen door Roerdalen als initiatief tegen eenzaamheid

Print
Met maatjes wandelen door Roerdalen als initiatief tegen eenzaamheid

Samen wandelen is gezelliger dan alleen. Afbeelding: Joyce Hendrikx

Herkenbosch -

In het kader van de week tegen de eenzaamheid wordt er vrijdag 4 oktober gewandeld door Roerdalen. Aansluitend is er een gezamenlijke lunch. Het betreft een initiatief van Joyce Hendrikx en Ilse Meelberghs. „Wandelen met maatjes is immers gezelliger dan alleen”, aldus het tweetal.

De wandeling vertrekt om 10.00 uur vanaf geluksplek ‘De Propeller van Herkenbosch’ aan de Steegstraat.

„We merken dat veel mensen graag wandelen, maar een maatje missen. Vandaar dat we het initiatief hebben genomen voor het project ‘wandelmaatjes’. Regelmatig maken we een wandeling door de regio”, vertelt Joyce Hendrikx. „Iedereen die wil mag aansluiten.”

Aansluitend aan de wandeling is er vrijdag om 12.00 uur een gezamenlijke lunch bij Ilse Meelberghs thuis. „Maar alleen meedoen met wandelen of pas aansluiten bij de lunch mag ook. Iedereen die mee luncht vragen we wel iets mee te nemen om samen te delen.”

Meer informatie en aanmelden via info@momentenvanimpact.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen