Oorzaak letsel van Brian (21) nog altijd een raadsel: politie zoekt getuigen

Print
Oorzaak letsel van Brian (21) nog altijd een raadsel: politie zoekt getuigen

Brian Thoonsen. Afbeelding: Wil Thoonsen/Facebook

Linne / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Er is nog steeds geen duidelijkheid over de oorzaak van het letsel van Brian Thoonsen uit Roermond. De politie doet daarom alsnog een getuigenoproep. De 21-jarige Roermondenaar werd zondagochtend rond vier uur bewusteloos en zwaargewond gevonden bij de kerk in Linne.

Omdat er volgens de politie geen aanwijzigingen zijn voor mishandeling, is er geen onderzoek gestart, tot ergernis van Brians vader. Hij is er van overtuigd dat zijn zoon in elkaar is geslagen.

Er zijn wel tips binnengekomen en die worden ook nagelopen, meldt een woordvoerder van de politie.

Lees ook:Roermondenaar in elkaar geslagen: vader zoekt daders

Kermis

Brian was op de terugweg naar Roermond na een bezoek aan de kermis in Maasbracht. Tussendoor heeft hij iets gedronken bij vriendinnen in Linne, waar hij omstreeks half vier weer vertrok. De man kan zich door de alcohol niets meer herinneren.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen