Lex Uiting en Chantal Janzen in race voor tv-prijzen

Print
Lex Uiting en Chantal Janzen in race voor tv-prijzen

Afbeelding: ANP Kippa

Lex Uiting en Chantal Janzen zijn in de race voor televisieprijzen, die worden uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala.

Uiting is genomineerd in de categorie ‘Jeugd’ met de uitzending ‘Op weg naar de Grote show’ in de VaraBNN-reeks ‘Kinderen voor Kinderen’. Chantal Janzen dingt mee naar twee prijzen: die van ’Beste Actrice’ en ‘Beste presentatrice’. In die eerste categorie moet ze het opnemen tegen Elise Schaap en Ilse Warringa, in de tweede tegen Eva Jinek en Floortje Dessing. Venlonaar Uiting moet in de categorie ‘Jeugd’ zien te winnen van CupCakeCup en Zappsport, twee programma’s van Avrotros.

Lees ook: Chateau Meiland, Beste zangers en Robinson strijden om dé Ring

De winnaars worden woensdag 9 oktober bekendgemaakt.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen