Venraynaar Ceresa nieuwe bestuurder Proteion

Print
Venraynaar Ceresa nieuwe bestuurder Proteion

Bjorn Ceresa Afbeelding: GGZ Oost Brabant.

Horn / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Venray / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Bjorn Ceresa uit Venray wordt de nieuwe bestuurder van zorgorganisatie Proteion. Hij treedt op 1 januari aan.

Ceresa (42) volgt de in juni vertrokken Marcel van Woensel op. Hij vormt samen met Wiel Ploegman de Raad van Bestuur van de zorgorganisatie die actief is in Noord- en Midden-Limburg.

De Venraynaar werkt sinds 2010 bij GGZ Oost Brabant, eerst als manager en de laatste acht jaar als directeur. Daarvoor was hij zorginkoper bij VGZ. Ook is Ceresa lid van de Raad van Toezicht bij de Robert Coppes stichting, die opkomt voor blinden en slechtzienden.

Certificaat

Proteion sleepte donderdag opnieuw het Prezo-certificaat binnen, een kwaliteitskeurmerk voor zorginstellingen. Afgelopen week werden alle zorgcentra, wijkteam Maasgouw (thuiszorg) en dagbesteding Mimosa en Zonnehoek in Gennep bezocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen