Nieuwe seizoen Heerlense kroegtalkshow Noa de Mes met aandacht perikelen Roda JC

Print
Nieuwe seizoen Heerlense kroegtalkshow Noa de Mes met aandacht perikelen Roda JC

Afbeelding: Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth / Brunssum / Ransdaal / Craubeek / Klimmen -

De Heerlense talkshow Noa de Mes in café Pelt start zondag 6 oktober met een nieuw seizoen. Om 15.00 uur start het gratis toegankelijke praatprogramma.

Eén van de gasten is wethouder Frank Simons, die over zichzelf en zijn werk vertelt. Wim Pelt, broer van uitbater Frits, schreef een boek over de Amsterdamse vastgoedmagnaat Maup Caransa en praat daarover.

Ook stellen de nieuwe stadsdichter Jan Widdershoven en jeugdstadsdichter Anouk Hilt zich voor. Boer Peter Erkens gaat in op de boerenprotesten die afgelopen week plaatsvonden. Ton Ancion is de nieuwe baas van het Filmhuis en vertelt over zijn plannen. Ingo Bulles, supporter van Roda JC en lid van het Roda-platform gaat in op de soap rondom Mauricio Garcia de la Vega bij zijn club. Wiel Verheesen en Jules Roosenboom dragen een column voor en Moris’ One Man Band zorgt voor de muzikale omlijsting.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen