Ben jij al lid van de exclusieve Facebook-groep 'De Limburger Stein'?

© de Limburger

Een tijdje geleden is De Limburger gestart met 31 lokale Facebook-groepen. Ruim 1.500 inwoners zijn inmiddels lid geworden van De Limburger Stein en blijven zo dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeente. Ben jij al lid?

Redactie

Elke dag plaatst De Limburger minimaal 3 berichten in de Facebook-groep. De onderwerpen variëren van 112-nieuws, evenementen en verenigingsnieuws tot aan Plus-artikelen in de vorm van verhalen over politiek, het bedrijfsleven, reportages of portretten van 'gewone' Limburgers.

Via de groep praat je mee over het nieuws, wordt er geregeld om je mening gevraagd en kun je de redactie voorzien van nieuwstips. Meld je gratis aan en nodig vrienden of familie uit om lid te worden.

Lokaal nieuws op web en app

Vul op delimburger.nl/regio je woonplaats in en maak van de Gemeente Stein jouw startgemeente. Ook binnen de nieuwsapp vind je het lokale nieuws terug. Download gratis De Limburger nieuwsapp voor Android of iOS en klik op het kopje regio.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee