Veldtbergen Trio verzorgt herfstconcert in Franz Pfanner Huis

Print
Veldtbergen Trio verzorgt herfstconcert in Franz Pfanner Huis

Het Veldtbergen Trio. Afbeelding: Stichting Franz Pfanner Huis

Arcen / Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick -

In het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen staat in het kader van de herfstconcerten zondag 20 oktober het Veldtbergen Trio op het programma.

Het trio - bestaande uit Henk Veldt (hoorn), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano) - heeft op diverse grote landelijke podia gestaan. Het ensemble is ontstaan uit musici van Stichting Kamermuziek Utrecht en was eerder al in het Franz Pfanner Huis te beluisteren. Het repertoire bestaat uit composities in Duits-romantische sferen. Zo worden onder meer werken van Mozart, Dvorak, Schumann, Reinecke en Strauss ten gehore gebracht.

Het concert begint om 11.30 uur. De toegang bedraagt 14 euro, inclusief een kop koffie of thee tijdens de pauze. Voor reserveringen: plaatsbestellen@ziggo.nl of 077 4732025.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen