Herfstactiviteiten bij Museum De Locht

Print
Herfstactiviteiten bij Museum De Locht

Ook het oude ambacht van het 0 wordt bij De Locht weer gedemonstreerd. Afbeelding: Museum De Locht

Melderslo -

Terwijl de jongste bezoekers zondag 13 oktober bij Museum De Locht een herfststukje maken, kan het volwassen publiek via de veilingklok biologische groenten kopen. Ook de smeden zijn volop aan het werk en er is een demonstratie stroop maken.

Deze dag wordt tevens een wisselexpositie geopend waarbij de (warme) kachel als centrum van het huiselijk leven in grootmoeders tijd in het middelpunt staat. In het textielpaviljoen is de nieuwe tentoonstelling ‘Meisjes van het confectieatelier’ te zien .

Het museum is alle dagen geopens van 10.00 tot 17.00. De bijzondere activiteiten beginnen om 11.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen