In herfstvakantie geen treinen tussen Heerlen en Maastricht

Print
In herfstvakantie geen treinen tussen Heerlen en Maastricht

Afbeelding: ©2018 John Peters Fotografie -

Heerlen / Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Ransdaal / Maastricht / Itteren / Rothem / Geulle / Schin op Geul / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Hoensbroek -

De gehele herfstvakantie wordt er door ProRail gewerkt aan het spoor tussen Meerssen en Schin op Geul. Daardoor rijden er in deze periode geen treinen tussen Heerlen en Maastricht.

Over een lengte van zeven kilometer worden de rails van de Heuvellandlijn vernieuwd. Verder worden twee wissels vervangen en twee overwegen verbeterd. Om de overlast voor treinreizigers te beperken, wordt vierentwintig uur per dag doorgewerkt. Arriva zet van zaterdag 12 tot en met zondag 20 oktober snel- en stopbussen in.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen