‘Boze visser’ slaat vrijwilligster (16) bewusteloos

© ANP

Een automobilist heeft zaterdagmiddag een 16-jarig meisje mishandeld. Het meisje was vrijwilliger bij de sprinttriatlon in Nijmegen. De dader gaf haar volgens de politie een klap in het gezicht waardoor ze korte tijd het bewustzijn verloor. Ze heeft een beschadigd netvlies opgelopen en mogelijk een whiplash.

Redactie

De politie roept de bestuurder op zich te melden. Volgens de politie was de 16-jarige actief als vrijwilliger en wees ze deelnemers de juiste kant op. Plotseling stond er een auto naast haar, die zonder toestemming op het parcours was beland.

De bestuurder was volgens de politie boos omdat hij zijn visstek niet kon bereiken. Daarop haalde hij uit en reed vervolgens door. Het meisje is behandeld in een ehbo-post. Ze is voor verder onderzoek naar de huisartsenpost gebracht. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig haar verwondingen zijn.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee